Ένα εκρηκτικό μίγμα ιδεοληψιών, λαθών και ανεπάρκειας που χαρακτηρίζει τη κυβέρν…

Ένα εκρηκτικό μίγμα ιδεοληψιών, λαθών και ανεπάρκειας που χαρακτηρίζει τη κυβέρνηση έφερε στην Ελλάδα, για το 2015, 900.000 πρόσφυγες και με προβλέψεις για το 2016 για πάνω από 1,4 εκατομμύρια. Μόνο που φέτος οι άνθρωποι αυτοί, κινδυνεύουν να εγκλωβιστούν στη χώρα, καθώς οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ κυβερνήτες μας, μετά από απίστευτες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των ευρωπαϊκών δεσμεύσεων, πυροδότησαν τη ρητορική των κλειστών συνόρων. Απόψεις/προειδοποιήσεις οι οποίες ήταν γνωστές από τα τέλη Οκτωβρίου..! (Κάποια στιγμή θα γράψω και τι έζησα μέσα στο ΕΚΑΒ γιαυτό το θέμα)

Η κατάσταση όμως επιδεινώνεται ΚΑΙ από το τεράστιο έλλειμμα εξωτερικής πολιτικής, γεγονός που κάνει την Ελλάδα να φαντάζει σαν αποκλεισμένη χώρα μη μπορώντας να ασκήσει την παραμικρή πίεση προς την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και την Τουρκία.

Οι στιγμές που ζούμε ξεπερνούν την οικονομική κρίση και θέτουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Πρέπει όμως, όλοι να κρατήσουμε μια υπεύθυνη στάση, αποφεύγοντας ακραίες ρητορικές, αυτές δεν βοηθάνε τη χώρα.

Αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να μιλήσουμε στους Συριζαίους ψηφοφόρους και να τους προτάξουμε το εθνικό συμφέρον. Δεν υπάρχει αριστερά ή δεξιά στα εθνικά θέματα.

Ο Τσίπρας ΔΕΝ πρέπει απλά να φύγει από τη διακυβέρνηση της χώρας.. Πρέπει να ξεριζωθεί η λαϊκιστική και παρακμιακή αντίληψη που καβαλάει.
Και αυτό είναι στα δικά μας χέρια..

About Author

Connect with Me: