Ο Γιάννης ξεκίνησε με 30 ζωντανά. Με ένα μικρό ΕΣΠΑ, δημιούργησε ενοικιαζόμενα …

Ο Γιάννης ξεκίνησε με 30 ζωντανά.
Με ένα μικρό ΕΣΠΑ, δημιούργησε
ενοικιαζόμενα δωμάτια, με πρωινό. Η μικρή «κουζινίτσα» του πρωινού των δωματίων, εξελίχθηκε στη καλύτερη ταβέρνα του νησιού.

Ο Γιάννης, δεν μεγαλοπιάστηκε από την επιτυχία του. Κάθε πρωί ξυπνάει ξημερώματα για να πάει στα ζωντανά του, στη ζωή του- όπως λέει. Γιατί ότι σερβίρει στη ταβέρνα κάθε βράδυ είναι δικό του.

Έτσι βρέθηκα και εγώ σήμερα μαζί του.

Ο Γιάννης είναι για μένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Έμεινε στην άγονη γραμμή, πάλεψε, δημιούργησε, τα κατάφερε και κυρίως έμεινε γνήσιος. Για τον ίδιο, τα παιδιά του και τον τόπο του.

Και αν ποτέ βρεθείτε στο Κουφονήσι, να πάτε στην ταβέρνα του «Μιχαλιού» και να του μεταφέρετε τα χαιρετίσματα μου.





About Author

Connect with Me: