Ευχαριστώ προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη πίστη και την εμπιστοσύνη που έ…

Ευχαριστώ προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη πίστη και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ανάμεσα σε αξιόλογους συνυποψηφίους.

Τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους όσους εξελέγησαν και καλούνται να νομοθετήσουν τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η πατρίδα μας.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους 15.000 πολίτες, που με κατέταξαν στην 10η θέση. Μια τιτάνια προσπάθεια, χωρίς τηλεόραση, χωρίς μηχανισμούς και με λίγους πόρους.
Μια προσπάθεια βασισμένη στη προσωπική επαφή, σπίτι-σπίτι σε κάθε γειτονιά του βόρειου τομέα.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς πλαισίωσαν αυτό τον αγώνα. Τη μικρή ομάδα εθελοντών και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ επίσης, τους 90 φίλους/ες που άνοιξαν τα σπίτια τους και οργάνωσαν συγκεντρώσεις.

Η Ελλάδα χτες γύρισε σελίδα. Οι ‘Έλληνες ψήφισαν για τη ζωή τους, δείχνοντας ότι τάσσονται κατά του διχασμού που προσπάθησε να επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η καθολική υπεροχή της ΝΔ, είναι μια στρατηγική νίκη που πιστώνεται προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πολιτική του θα γίνει το εφαλτήριο σημαντικών αλλαγών για την Ελλάδα και η νέα κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μια και καλή.

Προσωπικά, δεσμεύομαι, ότι η επόμενη ημέρα θα με βρει «παρών» σε όλες τις πολιτικές και στρατηγικές πρωτοβουλίες που θα λάβει η Νέα Δημοκρατία.

'Ήμουν, είμαι και θα είμαι #MaziSas.

About Author

Connect with Me: