Βιογραφικό

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981, είμαι κάτοχος 3 μεταπτυχιακών  τίτλων, ΜΑ Environmental  Management  από τo  Harvard University,  ΜΑ European  Studies από το  King’s College – University of  London και Διοίκησης Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Coventry Business School. Πτυχίο: BA Management and Marketing από το Coventry Business School.

Εργασία

Έχω εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

  • Ιδιωτικός τομέας

Είμαι ιδρυτής και ιδιοκτήτης δυο εταιριών. Η πρώτη δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων με σειρά προϊόντων στα Ελληνικά σούπερ μάρκετ, μεταξύ των οποίων και επώνυμα προϊόντα όπως το «Ευγενές» (Ελαιόλαδο και κρασί), που διατίθενται σε περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια και διεθνή αγορά, και η δεύτερη δραστηριοποιείται στη παραγωγή και πώληση ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

  • Δημόσια διοίκηση

Από τον Μάρτιο του 2020 είμαι Πρόεδρος της ΟΣΥ ΑΕ (λεωφορεία & τρόλεϊ Αττικής, www.osy.gr), με βασική στόχευση, εν μέσω πανδημίας, την αύξηση του στόλου λεωφορείων. Κατά την περίοδο 2014-2016 διετέλεσα  Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β www.ekab.gr ) απ’ όπου οικειοθελώς αποχώρησα, μετά την επίτευξη του υπέρ-δεκαετή εθνικού στόχου για την αγορά νέων ασθενοφόρων.

Έχω εκλεγεί τρεις φορές, στις πρώτες θέσεις, Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς, κατά τις οποίες  υπηρέτησα αρκετά χρόνια ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και ως πρόεδρος του ΚΑΠΗ, της Δημοτικής Επιχείρησης και των σχολείων της Κηφισιάς.

Καινοτομία

Στα χρόνια αυτά πραγματοποίησα στο Δήμο Κηφισιάς μια σειρά από καινοτομίες που εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά πανελλαδικά,  όπως: το πρώτο αυτόνομο ενεργειακά δημόσιο κτήριο, τη κομποστοποίηση στη πηγή των απορριμμάτων, την εισαγωγή των ψηφιακών σχολείων, την άμεση δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων των συνελεύσεων των ΚΑΠΗ.

Πολιτική

Συμμετείχα στις εθνικές εκλογές του 2019 και κατετάγην  επιλαχών Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, του βορείου τομέα Β΄ Αθηνών. Στα φοιτητικά μου χρόνια διατέλεσα πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών Λονδίνου (ΣΕΦΛ)  και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Αγγλίας. Μετά την επιστροφή μου από το εξωτερικό, διατέλεσα  αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ, ενώ το 2016 διορίστηκα, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ.

Περιβάλλον   

Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με το περιβάλλον. Μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 ίδρυσα την ομάδα εθελοντών της «GreenΒelt» (www.greenbelt.gr), η οποία και με τη βοήθεια ιδιωτικών χορηγιών φύτευσε περισσότερα από 18.500 δένδρα στην Αττική.