ΜΜΕ

Είμαστε περισσότεροι αυτοί που πιστεύουμε στην Ελλάδα της δημιουργίας και της προσπάθειας

Η πρόταση της ΝΔ είναι απολύτως κοστολογημένη, με συνολικό κόστος τα 6 δισ. ευρώ σε βάθος τετραετίας. Δηλαδή περίπου 1,5 δισ. τον χρόνο. Κάποιες από τις παρεμβάσεις μας θα εφαρμοστούν τα δύο πρώτα χρόνια (π.χ. μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 30%) και κάποιες θα εφαρμοστούν σταδιακά στο βάθος τετραετίας. Τα χρήματα θα εξοικονομηθούν από τον εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών. Μόνο την πρώτη διετία έχουμε ήδη υπολογίσει ότι μπορούμε να εξοικονομήσουμε 2 δισ. ευρώ. Ο στόχος είναι απολύτως εφικτός με το νοικοκύρεμα του κράτους και βέβαια με την αναλογία μία πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις που θα θεσπίσουμε στο Δημόσιο. Μετά τα πρώτα δύο χρόνια, ξέρουμε ότι η πολιτική μας θα έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει.

Ξυπολυτάς: Θα καταρρεύσουν μεγάλοι δημόσιοι οργανισμοί στην Ελλάδα – news.gr

Προάγγελος κακών ήταν η συνέντευξη μου στο News.gr το Νοέμβριο του 2016. Χτες, ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης, μίλησε για πρώτη φορά, για το κίνδυνο χρεοκοπίας της ΔΕΗ και για το πώς αυτή μπορεί να συμπαρασύρει τη χώρα. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση με εξαιρετικά κακούς χειρισμούς, έφερε τη ΔΕΗ στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.. Τώρα θα […]

Δύσκολη η συζήτηση (το λιγότερο) με την εκπρόσωπο του Σύριζα..!Ο Βασίλης Ξυπολυτ…

Δύσκολη η συζήτηση (το λιγότερο) με την εκπρόσωπο του Σύριζα..! Ο Βασίλης Ξυπολυτάς στο AΡT TV με την Φρατζέσκα Σαββοργινάκη 15.1.2017

www.thetoc.gr

Συνέντευξη στο THE TOC! Μιλάμε για τη ΝΔ, το ταξίδι στη Κούβα και πολλά ακόμα! www.thetoc.gr Τα νέα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας | Ο Βασίλης Ξυπολυτάς, εκπροσωπεί τη λεγόμενη γενιά των 35ηδων στην πολιτική και τη ΝΔ.

Ξυπολυτάς: Θα καταρρεύσουν μεγάλοι δημόσιοι οργανισμοί στην Ελλάδα – news.gr

Η συνέντευξη μου στο News.gr για τον ανασχηματισμό και το πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει σε ένα 4ο μνημόνιο. Ξυπολυτάς: Θα καταρρεύσουν μεγάλοι δημόσιοι οργανισμοί στην Ελλάδα – news.gr Συνέντευξη του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας στο news.gr.

Η νέα γενιά των «30άρηδων» του Κυριάκου – Στελέχη από την κοινωνία |thetoc.gr

Η νέα γενιά των «30άρηδων» του Κυριάκου – Στελέχη από την κοινωνία |thetoc.gr Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θέλει μια νέα ΝΔ από την αρχή, όπου θα πρωταγωνιστούν πρόσωπα που μπορούν να πιάσουν το σφυγμό της αγοράς και της κοινωνίας.